Design

Av Therese Scander | Februari 9, 2017 | Labels

Designen blir viktigt för att din produkt ska synas, vi kan hjälpa dig med din design. Vi formger etiketter efter de mest avancerade förpackningarna, oavsett storlek eller material.

Etiketten blir ett effektivt verktyg om ni vill väcka uppmärksamhet med er produkt.  Etiketter syns och informerar. Er etikett på förpackningen kan vara skillnaden mellan succé och att vara en i mängden. Ge en neutral förpackning ett ansikte med våra formbara etiketter. Låt form och färg bli ett varumärke i sig. Vi formger etiketter efter de mest avancerade förpackningarna, oavsett storlek eller material.

På StrongPoint Labels har vi ett kunnigt designteam som kan hjälpa dig med dina etiketter. Oavsett om du har en färdig etikett eller behöver idéer för hur etiketten ska gå ihop med din grafiska profil kan vi hjälpa dig.  Våra originalare sitter i Mölndal och Malmö och arbetar tillsammans för att ge bästa resultat till våra kunder. Genom att ha en egen ateljé för framställning av original kan vi ha kontroll över hela processen från idé till färdigt tryck.